:: SVATBY

Svatební fotografie

Svatební fotografie, často snoubenci Váhají zda využít služeb svatebního fotografa. „On bude fotit kamarád a taky ten a z toho se pak něco vybere, já myslím že to bude stačit….“ takové jsou časté slova snoubenců, ale následně zjistí, že se nevybrala žádná fotografie, nebo není v dostatečné kvalitě aby jste ji mohli třeba vytisknout a zarámovat – tento okamžik již nelze opakovat a tak je vhodné svěřit tento den profesionálovi, který zachytí každý okamžik Vašeho svatebního dne.

Napište si harmonogram Vašeho dne a rozvrhněte si po jakou dobu chcete mít přítomnost fotografa – zda po celý Váš den, nebo jen část dne a v jaký denní čas by jste se rádi fotografovali. Svatební den vždy uteče jako voda a tak je vhodné už od počátku plánovat kolik času chcete věnovat fotografování novomanželů. Nejlepší fotografie vznikají hodinu před západem slunce, ale ne každý si může tento čas naplánovat a odjet na zajímavé místo v daný čas. Lze naplánovat i samotné fotografování novomanželů – třeba i celý den na místech, které jsou pro Vás důležité, symbolické (avšak nutné znovu oblékat do svatebních šatů, vizážistka, svatební kytice, apod.)

Nechte si sestavit balíček přímo na míru podle Vašich představ.

Rezervujte si Váš svatební termín.

V současné době nabízím dva druhy balíčků, lze Však sestavit individuální balíček na míru pro Vás – stačí mne kontaktovat.

SVATEBNÍ BALÍČKY – pdf dokument k stažení ZDE.

Galerie: